Meteen naar de inhoud

Recensies

Tien in Huis heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Lees hier recensies van onze klanten. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij zeer benieuwd naar uw ervaring. Daarom wij nodigen u van harte uit om hier uw recensie achter te laten:

Klik hier om een recensie achter te laten

5 reacties op “Recensies”

 1. Onze slaapkamer was nodig aan een metamorfose toe, zelf kwamen we er niet uit.
  Tineke gevraagd om mee te denken en ze kwam meteen met leuke ideeën. Met mooi fotobehang, bijpassende kleur op de muren en de aankleding, is onze slaapkamer prachtig geworden! We zijn er erg blij mee, bedankt Tineke!

 2. Het goede advies van Tien opgevolgd en na een vooral witte slaapkamer, nu een slaapkamer met heel veel sfeer, warme kleuren in combinatie met rotan en hout.
  Erg blij mee!

 3. Ik heb Tineke gevraagd omdat ik mijn woonkamer wilde restylen.

  Met veel enthousiasme kwam ze met ideeën. Ze is creatief, professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken. Met goede adviezen en een frisse blik kon ik aan de slag.

  Ook heeft ze nog enkele tips gegeven om in de toekomst nog wat te veranderen. Ik kan iedereen adviseren om gebruik te maken van de diensten van Tineke.

 4. Je kledingkast tip top, wie wil dat nu niet? Mij lukt dit niet altijd, na verloop van tijd wordt het weer een rommeltje.
  Van Tineke kreeg ik goede tips! Allereerst alles eruit halen en goed kijken wat draag ik wel en wat niet. Hang alles op dezelfde soort kleerhangers, hang bij elkaar wat je samen draagt. Hang en leg alles op kleur. Wat je niet draagt opruimen. Heb je het een tijd niet gemist of aangehad, weg ermee. Ik was blij met deze tips en aanpak.

 5. Onze kamer was wel toe aan verandering. Ik wist wel ongeveer wat ik wilde en wat voor sfeer het uit moest stralen, maar vond het moeilijk om kleuren te kiezen die mooi bij elkaar pasten. Hierbij heb ik hulp van Tineke gevraagd. Zij kwam met ideeën waar ik zelf niet meteen aan gedacht had. Wij wilden o.a graag een mooie grote eettafel, maar door de beperkte ruimte dacht ik dat dit niet kon. Tineke kwam met het idee om een eetkamerbank te gebruiken. Het eindresultaat is erg mooi geworden!! Wij zijn super tevreden!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.