Ga naar de inhoud

Recensies

Tien in Huis heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Lees hier recensies van onze klanten. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij zeer benieuwd naar uw ervaring. Daarom wij nodigen u van harte uit om hier uw recensie achter te laten:

Klik hier om een recensie achter te laten

13 reacties op “Recensies”

 1. Ons huis staat in een fijne buurt waar we al 20 jaar wonen. De benedenverdieping was gedateerd. We wilden graag op deze plek blijven wonen, maar dan wel de benedenverdieping restylen, te weten: woonkamer met open keuken, hal en toilet.
  Met onze aannemer hadden we al een aantal gesprekken gehad over de verbouwing. Tegelijkertijd kwamen we ook met Tineke in contact. Een enthousiaste dame met veel tips en goede ideeën. We hadden van tevoren al een moodboard gemaakt, maar we kwamen niet verder…
  Met haar input zijn we op verrassende ideeën gekomen, waar we zelf nooit op gekomen zouden zijn. Eigenlijk heeft Tineke ons meegenomen met de kleurstelling van de wanden, wat voor type gordijnen en duettes en dan in welke kleur.
  Ook met de kleur van de PVC vloer heeft zij advies gegeven, zodat deze ook matchte met de keuken. Zij is met ons mee geweest naar verschillende woonwinkels om te adviseren.
  Daarnaast heeft ze advies gegeven in accessoires, zoals nieuwe kussens op onze bestaande bank, planten, salon- en bijzettafel.
  Uiteindelijk is het een prachtig geheel geworden met een mooie rustige uitstraling.
  Ook heeft Tineke het lichtplan gemaakt voor de benedenverdieping. We hebben de leidingen laten infrezen bij de verbouwing waardoor er geen snoeren te zien zijn.
  De lampen zijn bovendien per zone te dimmen, zodat er ook ’s avonds een mooie sfeer is in onze woonkamer.

  Wij kunnen Tineke van harte aanbevelen!

  Irene en Hemke

 2. Bij het krijgen van de sleutel 1,5 jaar terug, hadden we al flink wat werk verzet maar er ontbrak iets. Tineke kwam binnen en bevestigde wat wij dachten, er moest warmte in. Die kwam er, andere kleur op de muren deed al zoveel. De bank kon echt wel blijven, voeg goede woondecoraties toe dan komt de knusheid ook.

  Het eindresultaat? Een huis wat warmte uitstraalt en de woonkamer is knus geworden.

  Bedankt voor het kleuradvies en het meedenken in de woondecoraties. Jouw enthousiasme en snelle meedenken, hebben wij als prettig ervaren.

 3. Met Tien in ons huis werd alles anders ;-). Onze woonkamer is veranderd in een heerlijke plek die het ruimtelijke gevoel heeft gehouden en rust geeft, maar ook heel sfeervol en stoer is geworden! Tineke heeft dat feilloos aangevoeld en ons gedurende het hele proces goed begeleid en geholpen. Tineke is een hele lieve, leuke en enthousiaste persoonlijkheid en luistert goed naar wensen en behoeftes. Ze zoekt ook de grenzen op, maar dat heeft ons enorm veel goed gedaan! Van alle markten thuis, dus haal zeker Tien in jouw huis!

 4. Tineke kwam de eerste keer bij ons in de woonkeuken aan tafel zitten. We wilden, na 25 jaar, deze ruimte qua aankleding naar 2023 brengen. Ze had al een paar behangstalen bij zich. Van degene die ze ons aanraadde begonnen we te stralen! Kortom, Tineke ging mee om te winkelen voor stoelen en accessoires.
  Het is prachtig geworden. Een aanrader.

 5. Wat zijn wij blij met de hulp van Tineke! Er stond bij ons een grote verbouwing op de planning, maar hoe krijgen we er één geheel van met de juiste kleurencombinaties? We hebben Tineke gevraagd om ons te helpen. Zij is vooraf bij ons thuis geweest en heeft mooie tekeningen geschetst. En wat een geduld heeft zij, want het project heeft maanden geduurd, maar altijd konden we haar even een berichtje sturen om even te sparren of om even haar mening te vragen. Ook hebben we haar advies gevraagd over een lichtplan en ze kwam rustig weer langs met hele goede ideeën. Aangezien zij goed wist wat we mooi vonden en we op haar advies konden vertrouwen, hebben we bijna alles van ons nieuwe interieur besteld én is het één geheel geworden, waar we enorm blij mee zijn. We zijn blij met haar hulp, geduld en enorm fijn dat ze steeds mee gaat als dat nodig is. De kleuren van de bank en eetkamerstoelen, de gordijnen en tenslotte de accessoires, ze nam ons elke keer weer mee op pad. Top! En tenslotte neemt ze uiteraard tijd voor het afstylen. Dank je wel Tineke!

 6. Tineke wil met alles wel meedenken!! Erg gedreven en enthousiast in haar werk. Erg blij met onze knusse woonkamer, een opstelling die je zelf niet snel bedenkt, en dat was precies waarvoor we Tineke gevraagd hadden. Vervolgens samen brainstormen over de kleur van de muren, deuren, vensterbanken, keuze van de fauteuil, vloerkleed etc. Etc. Waar ik mijn twijfel had, zei Tineke “gewoon doen”. Het resultaat is zo mooi, wij zijn erg tevreden!

 7. Van een steriele ruimte naar een gezellige woonkamer.
  Tineke gaf een uitstekend advies met behulp van moodboards met kleurrijke ideeën.
  Het resultaat is prachtig.
  Ik ben hier heel blij mee!

 8. Onze slaapkamer was nodig aan een metamorfose toe, zelf kwamen we er niet uit.
  Tineke gevraagd om mee te denken en ze kwam meteen met leuke ideeën. Met mooi fotobehang, bijpassende kleur op de muren en de aankleding, is onze slaapkamer prachtig geworden! We zijn er erg blij mee, bedankt Tineke!

 9. Het goede advies van Tien opgevolgd en na een vooral witte slaapkamer, nu een slaapkamer met heel veel sfeer, warme kleuren in combinatie met rotan en hout.
  Erg blij mee!

 10. Ik heb Tineke gevraagd omdat ik mijn woonkamer wilde restylen.

  Met veel enthousiasme kwam ze met ideeën. Ze is creatief, professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken. Met goede adviezen en een frisse blik kon ik aan de slag.

  Ook heeft ze nog enkele tips gegeven om in de toekomst nog wat te veranderen. Ik kan iedereen adviseren om gebruik te maken van de diensten van Tineke.

 11. Je kledingkast tip top, wie wil dat nu niet? Mij lukt dit niet altijd, na verloop van tijd wordt het weer een rommeltje.
  Van Tineke kreeg ik goede tips! Allereerst alles eruit halen en goed kijken wat draag ik wel en wat niet. Hang alles op dezelfde soort kleerhangers, hang bij elkaar wat je samen draagt. Hang en leg alles op kleur. Wat je niet draagt opruimen. Heb je het een tijd niet gemist of aangehad, weg ermee. Ik was blij met deze tips en aanpak.

 12. Onze kamer was wel toe aan verandering. Ik wist wel ongeveer wat ik wilde en wat voor sfeer het uit moest stralen, maar vond het moeilijk om kleuren te kiezen die mooi bij elkaar pasten. Hierbij heb ik hulp van Tineke gevraagd. Zij kwam met ideeën waar ik zelf niet meteen aan gedacht had. Wij wilden o.a graag een mooie grote eettafel, maar door de beperkte ruimte dacht ik dat dit niet kon. Tineke kwam met het idee om een eetkamerbank te gebruiken. Het eindresultaat is erg mooi geworden!! Wij zijn super tevreden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *