Ga naar de inhoud

Vastgoedstyling

Ga je jouw woning verkopen of staat deze al te koop?

Tien in Huis Vastgoedstyling is het begin voor een succesvolle verkoop van jouw woning. Als gecertificeerd vastgoedstylist, ook wel verkoopstylist genoemd, kijk ik objectief naar de woning en zorg voor een optimale presentatie voor een breed publiek. Dit betekent dat Tien in Huis niet alleen een adviserende rol heeft, maar zelf ook de handen uit de mouwen steekt voor een snel resultaat.

Tijdens het gratis én vrijblijvend intakegesprek zal gekeken worden naar de pluspunten, de grote van de woning en wat er vervolgens nodig is om de woning zo goed mogelijk te presenteren. Tien in Huis zal naar aanleiding hiervan een offerte maken. Afhankelijk van de inhoud kan de woning in 1 à 2 dagen verkoopklaar gemaakt worden.

Na instemming van de offerte is het tijd om aan de slag te gaan. Tien in Huis zal je woning zoveel mogelijk neutraliseren, de pluspunten benadrukken en de functionaliteit van de verschillende ruimtes laten zien. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van je eigen meubels en accessoires. Indien nodig zal er met de meubels geschoven gaan worden of zullen er items toegevoegd of weggelaten worden. Ook kan Tien in Huis accessoires en meubels verzorgen, zie Meubelverhuur.

Interesse of vragen? Neem contact op.