Ga naar de inhoud

Opruimcoach

Tien opruimcoach helpt je bij opruimen

Staat je huis te koop en wil je het snel gezellig en toonbaar hebben? Loop je vast in het huishouden, omdat je het niet georganiseerd krijgt of lukt het je maar niet om die kast op orde te krijgen? Ga dan samen met Tien in Huis aan de slag!

Ik ben Professional Organizer, opruimcoach die jou adviseert of helpt om orde aan te brengen en om efficiënt je huis op te ruimen. In mijn rol als opruimcoach ga ik eerst met jou om de tafel om te achterhalen waar het knelt, waar jij en je partner of gezin mee geholpen zijn en hoe we dit gaan aanpakken. Wees gerust, je bent niet de enige die een helpende hand kan gebruiken!

Uit eigen ervaring weet Tien wat er allemaal nodig is om een huishouden soepel te laten verlopen en hoe druk het kan zijn. Spullen ruimen zich niet vanzelf op en tijd is voor iedereen beperkt. Gelukkig is het Tien haar sterke kant om goed te kunnen organiseren. Iets wat haar van nature al makkelijk afgaat, deelt zij graag met mensen die wel wat organisatie of opruimhulp kunnen gebruiken.

Alles een plekje geven is het doel, zodat er uiteindelijk meer overzicht en structuur ontstaat….in je huis en in je hoofd!

Maak nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou thuis! Zo kun je eerst kennis met mij maken en vertel ik wat Tien in Huis voor je kan betekenen.