Ga naar de inhoud

Interieuradvies

Kan jouw interieur wel een boost gebruiken?

Tien in Huis


Tien in Huis helpt je graag bij al je interieurvragen en brengt je op ideeën door het maken van een moodboard, geeft kleuradvies, helpt je bij de styling en inrichting van de gehele woning en gaat voor jou of met jou op pad voor unieke woonitems.

Ga je binnenkort verhuizen en heb je alle woonwinkels al afgelopen? Erger jij je aan die sfeerloze muur en lukt het maar niet om je woonkamer gezellig te maken? Is je slaapkamer toe aan een make-over, wil je een fijne werkplek creëren, of ga je voor die stoere kinderkamer?
Kortom, kun jij wel wat wooninspiratie gebruiken?

Tijdens een gratis én vrijblijvend intakegesprek bespreken we je woonwensen en zal Tien de ruimtes bekijken, zodat ze een beeld krijgt van je smaak en wat de mogelijkheden zijn in de betreffende kamer of ruimte. Afhankelijk van jouw wensen zal Tien in Huis een gepaste offerte maken.
Wanneer je deze offerte hebt ontvangen en hiermee akkoord gaat, kan mijn creatieve proces beginnen! Tijdens het hele traject vind ik persoonlijk contact erg belangrijk, het gaat natuurlijk om jouw thuis. Afhankelijk van jouw voorkeuren, krijg je het interieuradvies per mail toegestuurd of presenteer ik het advies bij je thuis. Daarna kun je direct zelf aan de slag, of je kunt me inschakelen voor de uitvoering van het plan.

Alles is mogelijk, laat me weten wat je woonwensen zijn!

Wanneer je besluit om gebruik te maken van Tien haar interieuradvies en zie je zelf de klus niet zo zitten, óf heb je twee linkerhanden? Voor de meeste klussen kan Tien dit ook voor je regelen.
Vraag haar naar de mogelijkheden.

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op.